
בלונדיז לוטוסכשזה מגיע לעוגות האלה - בלונדיז עם שוקולד לבן ולוטוס - הסבלנות משתלמת. המתינו יום אחד לפני שאתם טועמים, מילה שלנו - רק טוב ייצא לכם מזה![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1במיקרו ממסים יחד שוקולד, חמאה ומלח בפולסים קצרים. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. 2טורפים את הביצים היטב ומוסיפים אותן, את הסוכר ואת הוניל לתערובת השוקולד. מערבבים היטב. 3מוסיפים קמח ומערבבים מעט, רק עד שהקמח נבלע בתערובת. 4מעבירים כוס אחת מהבלילה לקערה נפרדת, מוסיפים אליה את ממרח הלוטוס ומערבבים. 5יוצקים את התערובת הלבנה לתבנית משומנת בגודל 20 על 30 ס"מ. יוצקים כפות מתערובת הלוטוס בפיזור על פני כל התבנית. בעזרת ידית הכף יוצרים דוגמאת שיש. 6מחממים תנור ל-170 מעלות. אופים 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים. מקררים וחותכים לריבועים. • הבלונדיז טעימות יותר יום לאחר הכנתן. * אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |