אוכל
אוכל

פופקורן מתוק עם לוטוס ושוקולד לבן

אם תשקיעו בפופקורן רק עוד כמה דקות אחרי שלב הסיר, תזכו לפינוק פסיכי שיהפוך את הצפייה השגרתית בטלוויזיה לחוויה מענגת במיוחד

|mako אוכל| פורסם07:06
פופקורן לוטוס (צילום: חן שוקרון, mako אוכל)
צילום: חן שוקרון, mako אוכל
Rating:4.424reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 כפיות שמן קנולה
  • 1/2 כוס גרעיני תירס לפופקורן
  • 1/2 כוס (120 גרם) ממרח לוטוס
  • 40 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות (או במטבעות)
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מכינים את הפופקורן: מחממים מעט את השמן בסיר בינוני ומוסיפים את גרעיני התירס. מטלטלים את הסיר כך שהגרעינים יצופו היטב בשמן. מכסים במכסה ומשאירים חריץ קטן שיאפשר לאדים להשתחרר. מחממים על אש גבוהה עד שהגרעינים מתחילים להתבקע. מדי פעם מטלטלים שוב את הסיר, כדי למנוע מהפופקורן להישרף. כשקולות הפצפוץ נעשים רחוקים זה מזה, מסירים מהאש ומעבירים מיד לקערת הגשה.

2מכינים את הציפוי: שמים בקערית את ממרח הלוטוס והשוקולד הלבן וממסים בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב עד שהשוקולד נטמע לחלוטין ומתקבלת תערובת נוזלית וחלקה. מוסיפים את המלח ומערבבים שוב.

3יוצקים את הציפוי על גבי הפופקורן המוכן ומערבבים היטב כך שיצופה מכל צדדיו.

4מעבירים את הפופקורן לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בשכבה אחידה. מעבירים לקירור לכ-15 דקות, או עד שהציפוי מתקשה מעט. מגישים מיד.

בקרו בבלוג של חן -מתוקים שלי

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שמרים שושנים מדהימה

>> איזה כיף, אבו חסן פותח סניף בשרונה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il