
פופקורן מתוק עם לוטוס ושוקולד לבןאם תשקיעו בפופקורן רק עוד כמה דקות אחרי שלב הסיר, תזכו לפינוק פסיכי שיהפוך את הצפייה השגרתית בטלוויזיה לחוויה מענגת במיוחדחן שוקרון|mako אוכל| פורסם05/11/1407:06 ![]() צילום: חן שוקרון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים את הפופקורן: מחממים מעט את השמן בסיר בינוני ומוסיפים את גרעיני התירס. מטלטלים את הסיר כך שהגרעינים יצופו היטב בשמן. מכסים במכסה ומשאירים חריץ קטן שיאפשר לאדים להשתחרר. מחממים על אש גבוהה עד שהגרעינים מתחילים להתבקע. מדי פעם מטלטלים שוב את הסיר, כדי למנוע מהפופקורן להישרף. כשקולות הפצפוץ נעשים רחוקים זה מזה, מסירים מהאש ומעבירים מיד לקערת הגשה. 2מכינים את הציפוי: שמים בקערית את ממרח הלוטוס והשוקולד הלבן וממסים בזהירות במיקרוגל. מערבבים היטב עד שהשוקולד נטמע לחלוטין ומתקבלת תערובת נוזלית וחלקה. מוסיפים את המלח ומערבבים שוב. 3יוצקים את הציפוי על גבי הפופקורן המוכן ומערבבים היטב כך שיצופה מכל צדדיו. 4מעבירים את הפופקורן לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בשכבה אחידה. מעבירים לקירור לכ-15 דקות, או עד שהציפוי מתקשה מעט. מגישים מיד. בקרו בבלוג של חן -מתוקים שלי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |