אוכל
אוכל

לביבות גבינה ולוטוס מופלאות

אפשר לעבוד קשה בחנוכה על טיגון סופגניות, ואפשר לזרוק כמה מרכיבים לקערה, לערבב, לטגן במעט שמן ולהתענג על לביבות גבינה רכות ומתוקות. במקום הריבה מוסיפים להן ממרח לוטוס, ונהנים מביסים מושלמים בטעם קרמל

|mako אוכל| פורסם09:50
לביבות גבינה ולוטוס אפויות (צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל)
צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (15 מנות):

ללביבות:

  • 500 גרם גבינה לאפייה (קש, טבורוג, ריקוטה)
  • ביצה
  • 3 כפות סוכר (לבן או חום)
  • שקית סוכר וניל
  • 1/2 כפית קינמון (אופציונלי)
  • קורט מלח
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • 5 כפות קמח
  • שמן לטיגון
  • ממרח לוטוס מומס להגשה

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי הלביבות עד שמתקבלת תערובת סמיכה ודביקה.

2מחממים שמן במחבת על אש בינונית. מרטיבים את הידיים, יוצרים קציצות שטוחות בגודל הרצוי ומטגנים על כל צד במשך כמה דקות או עד שהלביבות משחימות. מוסיפים שמן במידת הצורך.

3מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לספוג את עודפי השמן.

4יוצקים מעל את ממרח הלוטוס המומס ומגישים.

* שומרים במקרר בכלי אטום.

* אפשר לשדרג את הלביבות עם צימוקים, חמוציות או פירות יבשים חתוכים לקוביות קטנות.

>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים

>> בפעם הקודמת הכנו כאן שטרודל לוטוס ותפוחים מהיר

>> והנה מתכון לאצבעות לחם זעתר ריחניות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il