
לביבות גבינה ולוטוס מופלאותאפשר לעבוד קשה בחנוכה על טיגון סופגניות, ואפשר לזרוק כמה מרכיבים לקערה, לערבב, לטגן במעט שמן ולהתענג על לביבות גבינה רכות ומתוקות. במקום הריבה מוסיפים להן ממרח לוטוס, ונהנים מביסים מושלמים בטעם קרמלאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם02/12/1509:50 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):ללביבות:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי הלביבות עד שמתקבלת תערובת סמיכה ודביקה. 2מחממים שמן במחבת על אש בינונית. מרטיבים את הידיים, יוצרים קציצות שטוחות בגודל הרצוי ומטגנים על כל צד במשך כמה דקות או עד שהלביבות משחימות. מוסיפים שמן במידת הצורך. 3מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לספוג את עודפי השמן. 4יוצקים מעל את ממרח הלוטוס המומס ומגישים. * שומרים במקרר בכלי אטום. * אפשר לשדרג את הלביבות עם צימוקים, חמוציות או פירות יבשים חתוכים לקוביות קטנות. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |