
ביצייה בנוסח אבולעפיהמכירים את המאפה הזה של הפיתה עם הביצה? לא חייבים לקפוץ למאפייה בשבילו, אלא אפשר להכין אותו בבית ברבע שעה בלבד. כל מה שצריך זה פיתה, ביצה, בצל, שמן ותבלינים ויש לכם ארוחת ערב סופר סופר מהירה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
קיבלנו באהבה רבה משעון הקיץ עוד שעת אור אחרי הצהריים. זה מאפשר לנו לעשות הרבה מעבר לסיבוב קצר בגינת המשחקים לפני שנכנסים בחזרה הביתה ומעבירים בסלון את שאר שעות החשכה.
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2חותכים בצל לרצועות, מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים (אם רוצים ממש להשקיע, אפשר להוסיף גם פטריות פרוסות). 3חותכים עיגול מהחלק העליון של הפיתה ומשאירים שוליים של כ-1 ס"מ כך שהפיתה נראית כמו צלחת. 4מפזרים את הבצל המטוגן בפיתה, שוברים מעל ביצה, ממליחים ומפלפלים ושולחים לתנור לכ-12 דקות, עד שהביצה מוכנה. אפשר לתת לילדים לשבור את הביצים אל תוך הפיתות|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל* בקרו בבלוג של שרית -Misspetel ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |