
לביבות בטטה של פיליס גלזרפינוק בריא, שמעשיר אתכם בנוגדי חמצון על הדרךצילום: עודד קרני |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1שמים את הבטטה המגוררת במסננת ל-5 דקות וסוחטים. 2טורפים בקערה ביצים, בטטה,קמח מצות, אבקת אפייה, מלח ופלפל. מעמידים בצד 5-10 דקות. 3מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ויוצקים 1/4- 1/3 כוס מהבלילה ליצירת כל לביבה. משטיחים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה-השחמה. 4מקשטים ביוגורט סמיך או שמנת ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |