
חיתוכיות ריבה עם פירוריםעוגיות פשוטות עם שיק יוקרתי: קבלו חיתוכיות בניחוח תפוז, שיהפכו את הבית שלכם למקום שכיף לחיות בו![]() צילום: פירגה, טועמים במטבח |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. מניחים את מצרכי הבצק בקערה, ולשים עד לקבלת בצק עדין ונעים. אם צריך, מוסיפים קצת קמח. 2מחלקים את הבצק לשליש ושני שליש. את השליש, שמיועד לפירורים, מחלקים לחתיכות קטנות, מפזרים על צלחת ומכניסים למקפיא (כך יהיה יותר קל לגרר אותו אחר כך). 3את שאר הבצק (השני שליש) משטחים על תבנית 27X33 משומנת, ומכניסים לתנור החם לכ-10 דקות. 4מניחים לבצק האפוי להצטנן מעט, ומורחים עליו את הריבה. 5מגררים את הבצק מהמקפיא מעל הריבה, ומחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות, עד שהפירורים משחימים. 6מצננים, חותכים לריבועים ומאחסנים בקופסה אטומה. * המתכון באדיבות הבלוגטועמים במטבחבתפוז >> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |