
צלי אסאדו בתנורראש השנה הוא ההזדמנות הכי טובה שיש להתחלות חדשות, אז למה לא ליישם את זה כבר בארוחת החג? אנחנו לגמרי הולכים על זה השנה, עם צלי אסאדו מושלם מבשר ישראלי וטרי שבילה כמה שעות טובות בתנור. התוצאה? תראו לבדעז תלם|mako אוכל| פורסם11/09/1707:17 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-110 מעלות. 2מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד נתח האסאדו. 3מורחים את האסאדו בתערובת התבלינים מכל הכיוונים, ומעבירים לתבנית עמוקה מעט. אוטמים את התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום וצולים בחום הנמוך 8-10 שעות, עד שהנתח הופך נימוח ומשחים מבחוץ. 4מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח 40 דקות לפחות (המנוחה מייצבת את הבשר). כשמוכנים להגיש, מסירים את כל הכיסויים ומחזירים את הבשר לתנור חם (200 מעלות) לכ-10 דקות או עד שהוא מתחמם. * ניתן להכין יום או יומיים מראש לפני ההגשה. * מומלץ להגיש עם סלט כרוב מושקע ופלחי תפוחי אדמה אפויים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |