
טאג'ין של לחי עגל ופירות יבשיםאתם לא באמת חייבים לחכות לתקופת החגים כדי להתפנק עם טאג'ין מפואר. מספיק שתקדישו לעצמכם חצי יום כדי להפיק את הפלא הזה שכולל בשר ישראלי איכותי לצד המון תבלינים ופירות יבשיםניר עופר, מעדניית דלישס|mako אוכל| פורסם08/03/1707:16 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1יוצקים שמן זית לסיר עמוק ומזהיבים מעט את שיני השום. 2מוסיפים את הבצל הפרוס ומטגנים עד שהוא מתחיל להשקיף מעט. 3מוסיפים את קוביות לחי הבקר ומשחימים אותן היטב מכל הכיוונים למשך כחמש דקות תוך ערבוב קל מפעם לפעם. 4מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב כך שהטעמים שלהם ישתחררו ויעטפו היטב את כל נתחי הבשר. 5מוסיפים את הפירות היבשים ויוצקים את הסילאן. מערבבים שוב על מנת שכל הטעמים יתפזרו באופן שווה בסיר ומבשלים כשתי דקות. 6יוצקים לסיר את ציר העוף או מים. מביאים לרתיחה קלה ומנמיכים ללהבה הכי נמוכה שניתן. מבשלים עם מכסה בסבלנות על אש נמוכה למשך כ-3 שעות לפחות (מוסיפים ציר על פי הצורך). 7מגישים לצד קוסקוס חם. מומלץ לעטר את המנה במעט שקדים קלופים וקצוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |