
עוף במילוי פתיתים ופטריותעוף ממולא בפתיתים ופטריות שמפניון, בזיגוג מתוק של יין ודבש. ללקק את האצבעות![]() צילום: עודד קרני |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל עד להזהבה עם מעט שמן. מוסיפים את הפתיתים וממשיכים לטגן תוך בחישה עד הזהבה עם מעט שמן. מוסיפים פפריקה, עגבניות מגורדות, חצי כוס ציר עוף ומשלימים עם מים אחד על אחד על פי הכמות הפתיתים. מבשלים את הפתיתים עד דרגת שלושת רבע. 2מוסיפים חצי מהכמות הפטריות מערבבים ומכבים את האש. 3ממלאים את עוף בתערובת ומניחים אותו בתבנית אפייה. בעזרת סכין חורצים את העוף וממלאים את החריצים בשיני שום שלמות. 4בכוס מדללים את הדבש, היין הלבן וכפית גדושה של פפריקה מתוקה. 5מברישים את עוף בתערובת היין והדבש בנדיבות ומעבירים לתנור בחום של 160 מעלות למשך חצי שעה. מעת לעת ממשיכים להבריש את העוף בתערובת הדבש והיין. 6לאחר חצי שעה מוסיפים מסביב לעוף את שאר התערובת ואת הפטריות שנותרו ומחזירים לתנור לחום של 180 מעלות עד להזהבה. בזמן הצלייה הסופית ממשיכים להבריש את העוף בשארית היין והדבש. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |