מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
ליה שומרון, באה בריא

תספרו עד עשר, ויש לכם לאסי מנגו וקקאו

שלושה מרכיבים, 5 דקות הכנה, הוראה אחת בלבד – ומקבלים קינוח אקזוטי, מתוק, טרי, מרענן ומלא בריאות

לאסי מנגו וקקאו (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

לאסי הוא משקה יוגורט מתקתק שמקורו בהודו. אני בחרתי להכין אותו עם יוגורט עיזים, שהוא בריא יותר, והוספתי לו פולי קקאו שלמים שנחשבים ל"סופר פוד", "מזון על" - שזה אומר שיש להם סגולות בריאותיות מיוחדות. חשוב לקנות פולי קקאו איכותיים, שלא עברו תהליך של קלייה וחימום שפוגעים באיכותם.

שייק כזה בהחלט יכול לבוא במקום קפה בבוקר, ותהיה לו אותה השפעה מעוררת.

המצרכים (1 מנות):

  • מנגו קלוף וחתוך
  • 3 פולי קקאו שלמים, לא קלויים
  • גביע יוגורט עיזים (150 גרם)

אופן ההכנה:

שמים את כל הרכיבים בבלנדר ומפעילים עד שמתקבל מרקם חלק.

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו דלעת ערמונים ממולאת בסביצ'ה דניס

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il