אוכל
אוכל
ליה שומרון, באה בריא

סיידר חם עם מרכיב סודי

עד שסוף סוף זכינו ליום גשום - לא ננצל אותו לאיזה משקה מהביל וטעים? אז הנה הוא: הסיידר הכי מופרע ומדליק שפגשתם אי פעם, עם חיזוק של לא אחר מאשר שומר

סיידר חם עם מרכיב סודי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:430reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

אוהבי השומר ישמחו מאוד לגלות את הסיידר הזה, עם הטוויסט המעניין בטעמים. מפתיע עד כמה השומר תורם מטעמו לסיידר, אבל עוד יותר מזה - כמה הסיידר תורם לטעמו של השומר. הכי חשוב: אל תזרקו את השומר אחרי הבישול – הגישו אותו כחלק מהסיידר ונשנשו אותו אחרי השתייה. ההנאה מובטחת.

המצרכים :

  • 1/3 כוס תרכיז תפוחים טבעי + 2 כוסות מים
  • גרידת לימון
  • מקל קינמון
  • שומר אחד, חצוי לאורכו

אופן ההכנה:

1מחממים את מיץ התפוחים בסיר עם הלימון והקינמון.

2לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, מוסיפים את השומר ומבשלים עוד 10 דקות.

3מגישים, ולא שוכחים לאכול את השומר בסוף!

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו סלט עוף ונבטים משגע

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il