מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
ליה שומרון, באה בריא

דניס מאודה עם זוקיני ועגבניות שרי

להכין דג ממש לא צריך להיות סיפור גדול: קחו דניס, הניחו בכלי האידוי, זרקו פנימה כמה ירקות – והנה לכם ארוחת דגים בריאה ומשביעה לתפארת

דניס מאודה עם זוקיני ועגבניות שרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • דג שלם, 400 גרם
  • 2 זוקיני
  • חצי לימון חתוך לפרוסות
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 2 שיני שום פרוסות
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • 10-15 עגבניות שרי

אופן ההכנה:

1פורסים את הזוקיני לפרוסות דקות ומניחים בתחתית כלי האידוי. מעל מניחים את הדג ולתוכו מכניסים את פרוסות הלימון, הבצל הירוק, השום והזוקיני שנותרו.

2מעמידים מעל סיר עם מים רותחים, מכסים ומוודאים שאטום. מאדים במשך כ-20 דקות.

3פותחים את המכסה, מוסיפים את עגבנות השרי, מכסים ומאדים כ-5 דקות נוספות.

ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו סלט אטריות עם גזר ובצל ירוק
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il