
עגבניות ממולאות קינואהבתור פריקים של ממולאים, אנחנו תמיד שמחים לגלות עוד גרסה שלא חשבנו עליה. הפעם מדובר במתכון אפוי, צמחוני, אקסטרה בריא וממש לא משמין; בקיצור, כל מה שאנחנו מחפשים באוכל - בתבנית ממולאים אחת. ברור שלקחנונטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם21/02/1707:28 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2חותכים מהעגבניות את הרבע העליון ושומרים בצד. מרוקנים את תוכן העגבניות בעזרת כפית. 3משמנים תבנית אפייה ומסדרים את העגבניות. 4מערבבים בקערה גדולה קינואה, אגוזי מלך, פטרוזיליה, בצל ירוק, חמוציות, מלח ופלפל. 5ממלאים כל עגבנייה בתערובת וסוגרים עם הרבע העליון ששמרנו בצד. משמנים מעט בעזרת מברשת. 6אופים את העגבניות 40-50 דקות או עד שהן זהובות ורכות. מגישים חם. * אין לכםקינואהמוכנה? הכי קל לבשל קינואה כמו פסטה. קולים אותה מעט במחבת עם קצת שמן, מוסיפים מים רותחים ומבשלים עד שהיא רכה די הצורך, עניין של עד 10 דקות. מסננים, ומוכן. *נטע-חן ליבנההיא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |