
אורז עם שעועית לבנה ברוטב עגבניותאמרתם בית, אמרתם תבשיל טעים של שעועית לבנה ברוטב אדום ביתי אדום ועשיר, שבא בילט אין עם אורז לבן. רוצים להפוך אותו לרוטב נהדר לקציצות? פשוט הוסיפו עוד כוס של מים לבישול![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את השעועית עד לריכוך (כשעה וחצי), ומסננים. 2מחממים סיר רחב ומוסיפים לו את שמן הזית. מוסיפים את הבצל והשום ומערבבים היטב. מנמיכים את הלהבה ומטגנים עד שהבצל שקוף ורך. 3מגבירים את הלהבה ומוסיפים את הצ'ילי (אם רוצים) ואת פרוסות הגזרים. מערבבים היטב. 4מוסיפים את השעועית המבושלת, העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המלח והמים ומערבבים היטב. 5מכסים את הסיר ומבשלים בבעבוע עדין כחצי שעה. 6בינתיים מכינים את האורז לפי ההוראות על האריזה. 7מגישים ביחד. תגיות:שעועית ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |