מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פיתות קמח מלא עם זעתר

אם אתם רוצים להתחיל לאכול בריא אבל לא יודעים איך - הפיתות האלה יכולות להיות נקודת זינוק מושלמת. הן בריאות לגמרי, אבל אפילו יותר מזה טעימות. וההכנה? בקטנה

|mako אוכל| פורסם07:34
פיתות קמח מלא עם זעתר (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (10 מנות):

  • 500 גרם קמח שמרים בהתפחה מהירה להכנת לחם מלא
  • כוס וחצי מים

לתערובת הזעתר:

  • 5 כפות גדושות זעתר
  • חצי כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את הקמח והמים בקערה גדולה ולשים כ-6 דקות עד לקבלת בצק אחיד.

2מורחים את כדור הבצק במעט שמן זית ומכסים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים את הבצק במשך שעה.

3מחלקים את הבצק על משטח מקומח ל-10 כדורים. מכסים ומתפיחים את הכדורים 20 דקות.

4מרדדים כל כדור בצק לפיתה דקה ומסדרים על תבניות מרופדות נייר אפייה. מתפיחים 15 דקות.

5מחממים את התנור ל-200 מעלות.

6מערבבים את מרכיבי תערובת הזעתר, מורחים על הפיתות ואופים כ-20 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il