
פיתות קמח מלא עם זעתראם אתם רוצים להתחיל לאכול בריא אבל לא יודעים איך - הפיתות האלה יכולות להיות נקודת זינוק מושלמת. הן בריאות לגמרי, אבל אפילו יותר מזה טעימות. וההכנה? בקטנהרעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם28/05/1807:34 ![]() צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
לתערובת הזעתר:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח והמים בקערה גדולה ולשים כ-6 דקות עד לקבלת בצק אחיד. 2מורחים את כדור הבצק במעט שמן זית ומכסים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים את הבצק במשך שעה. 3מחלקים את הבצק על משטח מקומח ל-10 כדורים. מכסים ומתפיחים את הכדורים 20 דקות. 4מרדדים כל כדור בצק לפיתה דקה ומסדרים על תבניות מרופדות נייר אפייה. מתפיחים 15 דקות. 5מחממים את התנור ל-200 מעלות. 6מערבבים את מרכיבי תערובת הזעתר, מורחים על הפיתות ואופים כ-20 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |