
קציצות ברוקולי ועדשים אדומותכן, הקציצות האלה מטוגנות. מה לעשות שזה יותר טעים. אבל אל חשש - את גזרת הבריאות מאיישים כאן במסירות אין קץ הברוקולי והעדשים האדומות, שהופכים את המנה הזו למנה מטוגנת שכולה טוב. חסלו, חסלו אותן בכיף שלכם![]() צילום: ענבל כבירי, mako אוכל |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הברוקולי כ-10 דקות, מסננים ומצננים מעט. 2טוחנים במעבד מזון את העדשים עד לקבלת פירורים. מוציאים מהתערובת חצי כוס ומניחים בצד. 3מוסיפים למעבד המזון את הברוקולי והבצל וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. 4מעבירים את התערובת לקערה רחבה, מוסיפים את הקמח והתבלינים, מערבבים היטב, ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות. 5מערבבים בקערה שטוחה חצי כוס פירורי לחם ואת חצי כוס פירורי העדשים ששמרנו בצד (הם ישמשו לציפוי הקציצות). 6מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים ממנה קציצות. מצפים כל קציצה בתערובת הקמח והעדשים לקבלת ציפוי קראנצ'י (בדומה לשניצל). 7מחממים מחבת רחבה ומוסיפים שמן לטיגון. מטגנים את הקציצות כ-2-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות ויפות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |