אוכל
אוכל
קיש לורן

בורקס גבינה ובצל מקורמל

בורקס חמים עם מילוי של גבינה עדינה והרבה בצל מטוגן, תענוג בכל ביס. אחלה פתרון לארוחת בוקר מאוחרת או ארוחת ערב לכל המשפחה

|משק צוריאל| פורסם12:14
בורקס גבינה ובצל מקורמל (צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל)
צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל
Rating:3.618reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (18 מנות):

  • 6 בצלים קצוצים
  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת טבורוג
  • 1 חלמון ביצה
  • כפית מלח
  • 1/2 כף תימין טרי (רק העלים)
  • 1 חבילה בצק עלים חמאה
  • 1 ביצה למריחה והדבקה
  • 3 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1בסיר מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב לגמרי, כ-10 דקות על אש גבוהה ועוד 35 דקות על אש נמוכה.

2מערבבים את הבצל עם הגבינה, הביצה, המלח והתימין.מניחים את הבצק (המופשר) על משטח עבודה וחותכים לריבועים.

3מניחים כפית מהמילוי במרכז הריבוע, מורחים בדפנות ביצה וסוגרים את הבצק (כך שנוצר משולש), מורחים בביצה ומפזרים שומשום מעל.

4מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (טורבו), ל-12-15 דקות, עד שמזהיב.

* כדאי להכין מראש ביצים קשות, קצת עגבניות ומלפפונים חמוצים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il