
פסטה ברוטב רוזה עזיםמנת פסטה ברוטב בהיר של עגבניות ויוגורט עזים, שללא ספק תהפוך לאחת מקלאסיקות המטבח שלכם![]() צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בסיר מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את השום והעגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים. 2מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, מוסיפים את היוגורט ומבשלים כ-10 דקות נוספות. 3מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ויוצקים מעל הפסטה את הרוטב. מגישים. למי שאוהב אפשר לפזר מוצרלה מגורדת מעל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |