
שבלולי פיצהמאפה בצק, רוטב עגבניות וגבינות טובות, הכל מגולגל ביחד ונכנס לתנור. הריח יפתה גם את השכנים. נסו להתאפק לא לתת ביס ישר כשיוצא מהתנור, שלא תישרף לכם הלשון![]() צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בסיר מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים. 2מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות. 3מניחים את הבצק (שהופשר) על משטח עבודה וחוצים לחצי. יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב על כל הבצק, מפזרים את הגבינות ומגלגלים את הבצק. חותכים לשבלולים בעובי של 3 ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. 4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |