
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הבצלים לחצאי טבעות דקות. ממיסים את החמאה בסיר רחב וכבד, מוסיפים את הבצל ומאדים על אש לפחות 25 דקות, עד שהוא הופך לחום זהוב. 2מוסיפים קמח, יין וציר ומערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה. 3מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית. בתום הבישול מומלץ להשאיר את הסיר סגור למשך שעה נוספת. הצעת הגשה צרפתית:מעבירים את המרק לקערות הגשה אישיות חסינות חום. מניחים פרוסת בגט קלויה בכל קערה, ועליה פרוסת גבינת סנט מור. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות לכמה דקות להקרמה של הגבינה. >> שידוך מעולה: סלט פסטה ניסואז>> רק בריאות: בראוניז תמרים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |