
המצרכים :
אופן ההכנה:1לשים את הבקר והכבש הטחונים יחד בקערה גדולה. 2מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הצנוברים הקלויים והתבלינים. 3מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב, עד שכל החומרים מתחברים. 4חוצים את הפיתות וממלאים בתערובת הבשר. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנומתכונים, תמונות וסרטונים 5מברישים את הפיתות בשמן זית מכל הכיוונים, כדי שהחום יעבור בצורה אחידה לכל הבשר שבפנים וכדי שהפיתה תקבל קריספיות (אפשר לשמן את הידיים ואז "ללטף" את הפיתות בשמן). 6מחממים מחבת או פלנצ'ה על אש גבוהה. 7מניחים את חצאי הפיתה על הצד של הבשר וצורבים כ-3 דקות. צורבים עוד 3 דקות מכל צד. 8מחממים תנור ל-250 מעלות ומכניסים את העראייס לצלייה סופית של 5 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |