המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הספגטי במי מלח, לפי ההוראות על האריזה. 2שופכים את שמן הזית למחבת (קרה!), מוסיפים את השום וקרעי המרווה ומדליקים את האש (ככה השום והמרווה ישחררו את הטעמים לתוך השמן). מטגנים כדקה או פחות, רק עד שהשום מתחיל להפיץ ריח, ומוסיפים את הקישואים. 3מטגנים-מערבבים כ-5 דקות נוספות, עד שהקישואים מבושלים אבל נשארים פריכים. מכבים את האש. 4כשהספגטי מוכן מערבבים אותו עם הרוטב שבמחבת. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים שוב. * הצעת הגשה: מגררים פרמזן, בוזקים עוד מעט שמן זית ומגישים. * גיוון: מחליפים את המרווה בנענע או בכל עשב תיבול שאוהבים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |