פשטידת תרד וכרובית מוקרמתמנה קייצית, פשוטה ומרעננת של ירקות מוקרמים בגבינות ושמנתברק חי חורש|טרה| פורסם16/06/1012:44 ![]() צילום: שי אפגין, יחסי ציבור |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים היטב בקערה את כל החומרים הנוזליים עד לקבלת תערובת אחידה (ביצים, לבן, קוטג', שמנת מתוקה, רוטב מתוק חריף, בלילת קורנפלור וחלב). 3מוסיפים לקערה את שאר החומרים והתבלינים פרט לגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)הצהובה וממשיכים לערבב. 4משמנים תבנית אפייה (אלומיניום בגודל בינוני) ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בתנור שחומם מראש למשך ארבעים דקות. 5מפזרים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)הצהובה על הפשטידה וממשיכים לאפות כרבע שעה. * ניתן להגיש את הפשטידה חמה או קרה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |