אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

פסטה עם פסטו חריף ולחם שום ליד

לפסטה הזו יש רוטב פסטו בגרסה קצת שונה, עם פקאנים ושקדים במקום צנוברים, ועם טוויסט קטן שישאיר חריפות טובה בפה

|mako אוכל| פורסם07:16
פסטה עם פסטו חריף (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 חבילת פסטה

לפסטו:

  • 5 חבילות בזיליקום
  • 3 שיני שום
  • 1 פלפל ירוק חריף (אפשר גם חצי)
  • 50 גרם פקאן
  • 50 גרם שקדים גרוסים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח

ללחם שום:

  • 1 ג'בטה או בגט
  • 1 שן שום קצוצה
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מכינים את הפסטו: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעול, שוטפים ומיבשים היטב במייבש חסה.

2מכניסים למיקסר את כל המצרכים וטוחנים כ-2-3 דקות.

3מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

4מניחים את הלחם על השיש וחורצים אותו לאורך ולרוחב. בתוך החריצים מורחים את השום, הפטרוזיליה ושמן הזית.

5מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-8-10 דקות.

6מערבבים את הפסטה עם הפסטו. אפשר לפזר מעל פטה או הרבה פרמזן.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

>> בשבוע שעבר הכנו בשר טחון עם שעועית ברוטב ברביקיו
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il