אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

הכי מהיר שיש: פלפלים ממולאים גבינות

ארוחת הצהריים המושלמת לערב החג: קונים פלפלים קלויים בצנצנת, ממלאים בגבינות והופה לתנור. מתכון סופר-מגניב, שבו רוב העבודה נעשית בכלל בסופר

|mako אוכל| פורסם06:26
פלפלים ממולאים בגבינה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.823reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 5 פלפלים קלויים על האש (ניתן להשיג בכל סופר - מגיע בצנצנת זכוכית)
  • 5-6 כפות פירורי פנקו
  • 2 שיני שום, קצוצות

למילוי:

  • 250 גרם ריקוטה
  • 150 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם פרמזן מגוררת
  • חופן עירית קצוצה
  • 2 כפות פירורי פנקו
  • מלח
  • 3 ענפי תימין

אופן ההכנה:

1שוטפים בעדינות את הפלפלים ומניחים במסננת.

2מערבבים בקערה 3-4 כפות מהפנקו עם השום.

3בקערה נפרדת מערבבים ריקוטה, גבינה בולגרית, פרמזן, עירית, 2 כפות פנקו (ללא שום) ומעט מלח.

4מחממים תנור ל-180 מעלות.

5ממלאים את הפלפלים בעדינות בתערובת הגבינה. מפזרים על תבנית האפייה את פירורי הפנקו והשום, ומסדרים עליהם את הפלפלים. מניחים את ענפי התימין ואופים 15 דקות.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו גלילות חצילים עם בשר

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il