אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

מרק עגבניות עם קציצות

אין גשם? נתעלם מהעניין עם מרק שהוא כולו קערה של נחמה, שיכול להיות ארוחה שלמה בפני עצמו. פחות משעה כולל הכל, והוא שלכם

|mako אוכל| פורסם07:57
מרק עגבניות עם קציצות בניחוח טימין (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.665reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

למרק:

  • 3 בצלים, חתוכים גס
  • 5 עגבניות, חתוכות גס
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 260 גרם רסק עגבניות
  • 260 גרם עגבניות מרוסקות
  • 2 כוסות מים חמים (אפשר לשחק עם כמות המים, בהתאם לסמיכות שאתם אוהבים)
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • כף סוכר
  • מלח
  • חופן ענפי תימין

לקציצות:

  • 500 גרם הודו טחון קפוא
  • 1 בצל מגורר
  • כפית פפריקה מתוקה
  • שן שום, קצוצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה (לא חובה)
  • מלח

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות ומטגנים אותן כ-3 דקות נוספות. לבסוף מוסיפים את השום לעוד דקה נוספת.

2מוסיפים לסיר את רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות, המים, הצ'ילי הסוכר והמלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.

3בזמן שהמרק מגיע לרתיחה, מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות, יוצרים כדורים ומעבירים לסיר המרק (אחרי הרתיחה). מוסיפים גם את התימין ומבשלים על להבה נמוכה כ-35 דקות.* אפשר להגיש כך, ואפשר גם להוסיף 2 כפות של אורז לבן מבושל למרק.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו נודלס עוף מוקפץ עם ירקות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il