אוכל
אוכל
קטשופ פלפלים ביתי

מכינים לבד: נאגטס אפויים

נמאס מהג'אנק? בואו להכין נאגטס בריאים וטעימים, בלי טיגון ובלי בלגן. הילדים לא יתלוננו, אנחנו מבטיחים

|חמוציות| פורסם10:52
נאגטס עוף (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.5105reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 נתחים גדולים של חזה עוף, ללא עור וללא עצמות
  • 6 כפות פירורי לחם מקמח מלא
  • 2 כפיות שמן זית
  • 2 כפיות בזיליקום יבש
  • 3/4 כפית תימין יבש
  • תרסיס שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לחום של 200°. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומרססים מעט שמן.

2שמים את שמן הזית בקערה. בקערה אחרת שמים את פירורי הלחם, התימין והבזיליקום. את העוף חותכים לחתיכות קטנות (באיזה גודל שרוצים) ומתבלים במלח ופלפל. לאחר החיתוך, מכניסים את נתחי העוף הקטנים לקערה עם שמן הזית ומערבבים כך שהשמן יעטוף כל נתח ונתח.

3מצפים כל נתח בפירורי לחםותבלינים שבקערה השנייה ומניחים על נייר האפייה. מרססים מעט שמן מעל הנתחים ואופים בתנור כ-10 דקות. הופכים ואופים עוד כ-5 דקות.

4מגישים עם קטשופ אורוטב ברביקיו, או שמוסיפים את הנאגטס לסלט. הולך מצוין גם כתוספת למנת פחמימה - אורז, פסטה או תפוחי אדמה.

* לפוסט המלא בחמוציות- בלוג תזונה, דיאטה ובריאות

>> יותר טעים, יותר בריא: הנה עוד כמה דברים שאתם יכולים להכין לבד במקום לקנות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il