1מחממים תנור ל-180 מעלות.
2מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים את השמן, המים והבירה ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונעים לעבודה (אפשר במיקסר).
3יוצרים כדורים קטנים, ודוחפים אצבע למרכז כל כדור עד שנוצר חור. מרחיבים את החור לאט לאט עד שנוצר כעך יפה. אפשר להכין גם עוגיות עגולות וגם מקלות - מה שבא (אני ממליצה בכל מקרה לעשות אותם דקים).
4מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה. ניתן לאפות 2 תבניות יחד בתכנית טורבו.
טיפ:לאחר שהתבנית האחרונה מוכנה, מכבים את התנור ומכניסים את התבניות בחזרה, עד לייבוש מלא של העוגיות.