
מאפינס תירס גבינתייםמארחים בחג? אתם לא באמת חייבים לעבוד קשה. בואו נתחיל עם המתכון הזה, למאפינס שאין אחד שלא יאהב, שיגזלו מכם מינימום זמן ומשאבים![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הפולנטה, הפרמזן, מלח ופלפל שחור. 3מוציאים את הגרעינים מהצ'ילי, וקוצצים דק. 4ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית. 5מערבבים את השמנת החמוצה עם התירס, הביצים, הצ'ילי והתימין, ומוסיפים לתערובת היבשה. 6מוסיפים את החמאה המומסת עם שמן הזית ומערבבים היטב. 7מסדרים מנז'טים בתבנית של 12 שקעים וממלאים כף גדושה בכל מנז'ט. 8אופים 20 דקות ומצננים 5 דקות. מוציאים את המאפים מהתבנית וממשיכים לצנן על רשת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |