קאפקייקס ליום העצמאותרוצים לחגוג את יום העצמאות בדרך מקורית? אביבה מציעה לכם קאפקייקס מתוקים בטעם וניל, ועם קרם חמאה בצבעי כחול ולבן. ככה חוגגים יום הולדת למדינה בסטייל![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
למען האמת, את הקאפקייקס האלו אפשר להכין כל השנה - זה המתכון הכי בסיסי שלקאפקייקסשיש ואפשר להוסיף לו כל מה שאתם אוהבים (שוקולד צ'יפס, אגוזים, צימוקים ועוד). זאת הגרסה שלי ליום העצמאות, עם קרם חמאה בצבעי כחול לבן. המצרכים :ל-12 קאפקייקס:
לקרם החמאה:
אופן ההכנה:1בסיר קטן מחממים את החלב, וממיסים בו את החמאה. מצננים מעט. 2מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר ותמצית הווניל, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת החלב והחמאה, וממשיכים להקציף כחצי דקה. 3מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4מעבירים לתבניות הקאפקייקס, ממלאים עד 2/3 הגובה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 20 דקות. מצננים. 5מכינים קרם חמאה: מקציפים את החמאה במיקסר למשך 3 דקות. מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הסוכר, וממשיכים להקציף עוד 3 דקות. 6מחלקים את התערובת לחצי, ומוסיפים לחצי אחד מעט צבע מאכל כחול. מעבירים את 2 התערובות (הלבנה והכחולה) ל-2 שקי זילוף, ומזלפים מעל הקאפקייקס. מקשטים בסוכריות, פרחי סוכר, דגלוני ישראל, או כל מה שאתם אוהבים, ושומרים במקרר עד ההגשה. * המתכון עלה לראשונה ב-2015 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |