
סופגניות אשל שתמיד מצליחותאם אנחנו לא קונים השנה סופגניות, אלא בוחרים להכין סופגניות בבית - אז רק את אלה: בלילה שמתקתקים בשלוש דקות, טיגון של ארבע דקות וטעם של סופגניות ביתיות הכי טעימות שיש. רוצים ריבה או שוקולד מעל? בכיף![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים (30 מנות):
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה (אם יש מעט גושים - זה בסדר). ככה הבלילה נראית|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako2מחממים סיר עם שמן ומחכים שהשמן יהיה חם (שימו לב שהשמן לא חם מידי, אחרת הסופגניות יהיו מוכנות רק מבחוץ). יוצרים בעזרת שתי כפות עיגולים ומכניסים אותם לטיגון בערך 2 דקות לכל צד (לרוב הסופגניות מתהפכות לבד. אם הן לא מתהפכות, אפשר לעזור להן בעזרת מזלג). לטגן 2 דקות מכל צד|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3מעבירים את הסופגניות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג, וממשיכים עד לסיום הבלילה. 4אחרי צינון קל, מומלץ לטבול אותן בציפויים שאתם אוהבים או לפזר מעט אבקת סוכר מעליהן. כיפיות עם אבקת סוכר|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako פשוט תבחרו ציפוי שאתם אוהבים ותעופו עליו|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako* אופציה לציפוי: חבילת שוקולד חלב/מריר מומסת+2 כפות שמנת מתוקה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |