מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

גלידה ביתית בשני מרכיבים

המעלות עולות, העצבים נמרטים והחשק למאכלים קרים ומתוקים הולך ומתגבר. עוד הזדמנות להגיד תודה לחן שוקרון מהבלוג "מתוקים שלי", שהכירה לנו קיצור דרך לגלידה ביתית שכל אחד יכול להכין

|mako אוכל| פורסם07:05
גלידת פקאן סיני (צילום: Elena Veselova, ShutterStock)
צילום: Elena Veselova, ShutterStock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משעתיים
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • קופסה (400 גרם) חלב מרוכז
  • 2 מכלי שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1שופכים את החלב המרוכז לקערה. בכלי נפרד מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב.

2מקפלים בעדינות את הקצף (והתוספות, אם רוצים: חמאת בוטנים, אגוזים, עוגיות וכו') לתוך החלב המרוכז רק עד לאיחוד, ומעבירים לכלי סגור המתאים למקפיא.

>> לבלוג של חן, מתוקים שלי

>> עוד מתכונים עד 5 מרכיבים

3מחכים 12 שעות, ויש גלידה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il