אוכל
אוכל
פסטה פירורי לחם מהירה

שניצלוני תירס ביתיים ב-5 מרכיבים

מתכון לשניצלוני תירס שסוגרים ארוחת ערב או ארוחת ביניים בכיף גדול ובכלום עבודה, רק טוחנים גרגרי תירס (מקופסה), מערבבים עם ביצה, שמן זית וקמח, מעצבים לגודל שרוצים ומטגנים. פתרון זריז וכל כך טעים

|אוכל טוב, mako| פורסם11:00
שניצל תירס ביתי בחמישה מרכיבים (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.6132reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל 12-15 שניצלונים קטנים:

  • קופסת שימורי תירס קטנה (340 גרם)
  • ביצה
  • 2-3 כפות שמן זית
  • חצי כוס קמח
  • חצי כפית מלח

לציפוי:

  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מסננים את גרעיני התירס מנוזלים וטוחנים שלושת רבעי מהכמות במעבד מזון עד לקבלת מרקם יחסית חלק. מוסיפים ביצה וטוחנים עוד כמה שניות.

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

2מוציאים את התערובת לקערה. מוסיפים לקערה את יתר הגרגרים, שמן זית, קמח ומלח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3 מחממים מחבת עם שמן ובעזרת כפות ידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל פינג פונג מעוכים, טובלים בפירורי הלחם ומטגנים עד להזהבה. מגישים וזוללים.

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

שניצל תירס ביתי בחמישה מרכיבים (ומלח)שניצל תירס ביתי בחמישה מרכיבים (ומלח)|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il