בראוניז מרשמלוהילדים שלכם הולכים לעוף על השילוב של שוקולד ומרשמלו, ונגלה לכם סוד - הקינוח הזה הרבה פחות מסובך ממה שנראה לכם: לא צריך ברנר, ויש גם טיפ איך לחתוך אותו בסוף לפרוסות חתיכיות במיוחד![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 20X20 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. 3טורפים בקערה ביצים, וניל וסוכר. מוסיפים את השוקולד המומס. מוסיפים מלח וקמח ומקפלים בעדינות עד לאיחוד. 4יוצקים את הבלילה לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפיה ומשומנת. 5מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות. 6מוציאים את התבנית מהתנור (משאירים אותו דולק בינתיים!), מפזרים מלמעלה מרשמלו ומעליו את השוקולד צ'יפס. 7מכניסים את התבנית לתנור לדקה נוספת - כמה שיותר קרוב לגריל העליון (לצליית המרשמלו). 8מוציאים ומצננים. 9חותכים לריבועים בסכין משומנת בספריי שמן, ומגישים. בתיאבון. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |