מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

בראוניז מרשמלו

הילדים שלכם הולכים לעוף על השילוב של שוקולד ומרשמלו, ונגלה לכם סוד - הקינוח הזה הרבה פחות מסובך ממה שנראה לכם: לא צריך ברנר, ויש גם טיפ איך לחתוך אותו בסוף לפרוסות חתיכיות במיוחד

|mako אוכל| פורסם07:15
פרוסת בראוניז מרשמלו (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 20X20 ס"מ:

  • 200 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 100 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 200 גרם (כוס) סוכר לבן
  • קורט מלח
  • שלושת רבעי כוס קמח
  • כוס מיני מרשמלו (או מרשמלו חתוך לרבעים/חצאים/פרוסות, או סתם שלם)
  • רבע כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

3טורפים בקערה ביצים, וניל וסוכר. מוסיפים את השוקולד המומס. מוסיפים מלח וקמח ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.

4יוצקים את הבלילה לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.

5מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות.

6מוציאים את התבנית מהתנור (משאירים אותו דולק בינתיים!), מפזרים מלמעלה מרשמלו ומעליו את השוקולד צ'יפס.

7מכניסים את התבנית לתנור לדקה נוספת - כמה שיותר קרוב לגריל העליון (לצליית המרשמלו).

8מוציאים ומצננים.

9חותכים לריבועים בסכין משומנת בספריי שמן, ומגישים. בתיאבון.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

בראוניז מרשמלובראוניז מרשמלו|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il