חביתה מגולגלת עם ירקותאפילו בבתים שבהם השילוש חביתה-גבינה-ירקות עובד כל כך טוב, צריך לפעמים למצוא דרך להגיש אותו קצת אחרת. קבלו את ארוחת הערב הכי מזינה שיש - בגרסת הרולדה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
הילדים שלי מאוד אוהבים ביצים, בכל צורה. כשהזאטוטה הייתה בת שנתיים יצאנו לנופש בבית מלון, וכל מה שהיא אכלה במשך שלושה ימים, בכל ארוחת בוקר, היה ארבע ביצים קשות. בלי שום תוספת. כשאין כוח לשבור את הראש מה אוכלים בערב - אוכלים ביצים, גבינות וסלט. כשבא לי לפנק אותה בארוחת בוקר לגן - אני שולחת בכריך חביתה, גבינה וירקות. אצלנו השילוב הזה תמיד הולך. הפעם קבלו אותו בצורת הגשה קצת אחרת, שמכניסה קצת צבע ועוד קצת אסתטיקה לארוחת הערב. המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים. 2מכינים חביתה: טורפים את הביצים ושופכים למחבת. מטגנים משני הצדדים. 3חותכים את הירקות לרצועות דקות. 4ממתינים שהחביתה תתקרר מעט, ומורחים אותה בגבינה. 5מסדרים את הירקות על הגבינה ומגלגלים לגלילה הדוקה. 6עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכ-20 דקות. 7מוציאים מהמקרר, פותחים את עטיפת הניילון ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ. בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו אנשים ממרשמלו הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |