מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

שייק פירות בשני צבעים

נכון שבשייק פירות מערבבים את הכל ביחד? אז תראו איזה יופי זה כשלא מערבבים: צבעוני, מדליק ובעיקר טעים. הילדים מצאו עניין חדש בחיים (סגול למטה כתום למעלה או להפך) ואנחנו יושבים עם שייק במרפסת. כמו שצריך

|mako אוכל| פורסם09:47
שייק פירות בשני צבעים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

אז הגדול כבר בכיתה ב' (מתי בדיוק זה קרה?) והוא כל הזמן רעב. משום מה הייתי בטוחה שהשלב הזה מגיע בגיל הרבה יותר מאוחר. כל היום הוא עומד מול המקרר, פותח ארונות, מחטט, מחפש. כאילו לא סיים לאכול רק לפני 10 דקות. אני מציעה לו ירק. לא בא לו. מציעה לו פרי. משעמם לו. לא נכנעת. מוציאה בלנדר וביחד אנחנו רוקחים שייק אקזוטי, מקשטים ויוצאים לנשנש במרפסת.

המצרכים (2 מנות):

  • 1 מנגו גדול
  • כוס יוגורט
  • קרח
  • 1 בננה
  • חצי כוס פירות יער (אוכמניות או פטל, אפשר גם תותים, קפואים או טריים)

אופן ההכנה:

1מקלפים מנגו וחותכים לקוביות.

2מכניסים לבלנדר מנגו, חצי כוס יוגורט ושתי קוביות קרח ומרסקים (אם צריך מוסיפים קצת מים) מוזגים לכוסות.

3מכניסים לבלנדר בננה, פירות יער, חצי כוס יוגורט, וקצת קרח. מרסקים ומוזגים מעל למנגו.

4מקשטים בפרוסות בננה ומגישים.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו פרנץ' טוסט בננה מפנק
>> חכו רגע, אל תזרקו את הקליפה של הבננה. יש לנו מתכוני קליפות נהדרים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il