
פנקייק שוקולד מפוצץלא ייאמן מה שקורה לפנקייק כשמוסיפים לו כמה כפות של שוקולית לאפייה. ארוחת בוקר שהיא גם פנקייק וגם שוקולד? אנחנו לא יודעים מה עשינו שזה מגיע לנו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, השוקולית והמלח. 2בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים: החלב, הרוויון, השמן והביצים. 3מאחדים את שתי התערובות (משתדלים לערבב כמה שפחות). 4מחממים מחבת ומשמנים אותה קלות. שופכים למחבת חצי כוס מהתערובת, ומניעים את המחבת כך שהתערובתתתפשט. כשנוצרות בועות בחלק העליון שלהפנקייקהופכים אותו, וממתינים עוד כדקה. מוציאים לצלחת וממשיכים כך עד סוף הבלילה. 5. מגישים את הפנקייקס חמים או בטמפרטורת החדר. בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל >> בואו להשתתף במסיבת השוקולד שלנו, ותוכלו לזכות בפרסים >> בשבוע שעבר הכנו כדורי שוקולד נפלאים, והגשנו אותם בתוך גביעי גלידה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |