אוכל
אוכל

פלאו בג'יג'

שבוע חדש לפנינו, ואם נגמרו לכם הכוחות והרעיונות לארוחות חדשות, אנחנו כאן בדיוק בשביל זה. חצי שעת עבודה לכל היותר, יחד עם עוד קצת זמן המתנה ויש לכם סיר נהדר שאין מישהו שיסרב לו

|mako אוכל| פורסם07:00
פלאו בג'יג' (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.6202reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • כוס וחצי אורז פרסי
  • 3 כרעיים (או רגליים) עם העור
  • שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 2 עגבניות, קצוצות
  • 2 כוסות מים
  • 1 רסק עגבניות קטן (100 גרם)
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כפית פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1משרים את האורז בקערה עם מים ומניחים בצד בזמן הכנת התבשיל.

2בסיר עם מעט שמן מטגנים קלות את העוף עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצד.

3באותו הסיר מטגנים את הבצל עד לריכוך מוחלט.

4מוסיפים לסיר את העגבניות, המים, הרסק והתבלינים. מערבבים היטב ומוסיפים את העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה על אש נמוכה עד שהעוף מתרכך ומוכן.

5מוציאים את העוף ומניחים בצד.

6מסננים את האורז ומוסיפים אותו לסיר שבו התבשל העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות. מדי פעם מערבבים, עד שרואים שהאורז מוכן לאכילה.

7מסירים את עור העוף, מפרקים את בשרו, מוסיפים אותו לאורז ומערבבים קלות. אם רוצים מגישים עם פטרוזיליה קצוצה.

>> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?

>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"

>> והנה עוד המון מתכונים לתקופת החגים

תגיות:עוףאורז
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il