
שניצל ענניםיש מנות שאף פעם לא נמאסות. קבלו מתכון מנצח לשניצל עננים קלאסי - לילד שלכם, ולילד שבכם|עוף טוב| פורסם03/09/1411:03 ![]() צילום: דן פרץ, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אפשרויות לשדרוג:
אופן ההכנה:1מתחילים בהכנת הבלילה: מפרידים את הביצים לחלבונים ולחלמונים. בקערת המערבל מקציפים את החלבונים לקצף יציב ותפוח. מעבירים את הקצף לקערה, ולאחר מכן מקציפים בקערת המערבל את החלמונים לקצף בהיר ואוורירי. 2מקפלים את קצף החלבונים אל קצף החלמונים בתנועות קיפול רחבות, בלי "לשבור" את הקצף, ומתבלים במעט מלח ופלפל. בשלב זה ניתן להוסיף לקצף את עשבי התיבול החרדל או הרוטב התאילנדי. 3מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 4טובלים כל פרוסת חזה עוף בקערת הקצף כך שהקצף יעטוף אותה כהלכה. מניחים את הפרוסה בעדינות על נייר האפייה כך שנוצר מעליה ענן קצף תפוח. חוזרים על הפעולה עם יתר הפרוסות ומסדרים על גבי התבנית. מפזרים על הפרוסות בעדינות מעט פירורי לחם. 5מעבירים את התבנית לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. 6מגישים עם סלט אבוקדו או סלסה מפלפלים חריפים. * ליצירת ענני שניצל אישיים ניתן להשתמש בפרוסות חזה עוף חתוכות לנתחים. סטיילינג: נורית קריב. ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 311 קלוריותחלבון: 53 גרםפחמימות: 9 גרםסיבים תזונתיים: 1 גרםשומן: 7 גרםמתוכו שומן רווי: 2 גרםכולסטרול: 297 מ"ג צלמו את מנת העוף שאתם הכי אוהבים, ותוכלו לזכות בפרסים! >> בשבוע שעבר ציפינו את העוף שלנו בקורנפלקס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |