אוכל
אוכל

קוביות עוף בטמפורה עם מטבל מיונז וסרירצ'ה

מחפשים נשנוש ראוי ליד הבירה? רוצים לפנק את האורחים שלכם עם ארוחת ערב קלילה וקצת אחרת? אין בעיה: המתכון הבא תמיד יבוא טוב, כי אנחנו לא מכירים מישהו שיסרב לקוביות עוף לוהטות ומטוגנות. בטח לא אתם

|mako אוכל| פורסם07:49
קוביות עוף בטמפורה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.476reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • חצי קילו חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל ס"מ וחצי
  • 1 כוס קמח תופח
  • כוס ורבע מי קרח או מים קרים מאוד
  • חצי כפית מלח
  • 1 ביצה
  • שמן לטיגון

למטבל:

  • 2 כפות גדושות של מיונז
  • 1 כפית (או יותר, לפי הטעם) רוטב סרירצ'ה

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הקמח, המים, המלח והביצה עד לקבלת בלילה אחידה.

2טובלים את קוביות העוף בבלילה.

3בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון, ומטגנים את קוביות העוף כ-3-4 דקות עד לההזבה מלאה (הקוביות מוכנות ברגע שהצד החיצוני שלהן זהוב והבשר בפנים לבן).

4מעבירים את הקוביות המטוגנות לצלחת עם נייר סופג וממשיכים לטגן עד סיום הכמות הרצויה.

5מערבבים בקערה היטב את המיונז והסרירצ'ה ומגישים לצד קוביות העוף.

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה עם רצועות עוף ואפונה

> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?

>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"

>> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבלהנה מתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il