
הדגים החריפים של טהוניהשופטת "מאסטר שף" מיכל אנסקי נכנסה לחדר האח וקבעה נחרצות: טהוניה היא הבשלנית של הבית. רוצים גם אתם לטעום את המנה של טהוניה? זאת ההזדמנות שלכם|mako אוכל| פורסם17/06/1308:46 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים את הדג וחותכים לחתיכות בגודל להגשה. משרים במים עם מלח ולימון למשך שעתיים, שוטפים וסוחטים. 2מסדרים בשכבות בסיר רחב את רצועות הגמבה, הפלפלים החריפים, פרוסות העגבניות, הכוסברה והשום. מסדרים את הדגים מעל הירקות, ומוסיפים עוד רצועות גמבה, כוסברה ושום. 3מערבבים את הפפריקה והכורכום בכוס, מוסיפים מלח לפי הטעם ושמן קנולה. מערבבים היטב ומפזרים על הדג. 4מוסיפים מים רותחים שיעברו מעט את גובה הדג, מכסים ומרתיחים. לאחר הרתיחה פותחים את המכסה, מנמיכים את האש ומדי פעם מזליפים רוטב על הדג עד שהמים מתאדים. יו, איך טעים|תמונת AVI: makoהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |