אוכל
אוכל

הדגים החריפים של טהוניה

שופטת "מאסטר שף" מיכל אנסקי נכנסה לחדר האח וקבעה נחרצות: טהוניה היא הבשלנית של הבית. רוצים גם אתם לטעום את המנה של טהוניה? זאת ההזדמנות שלכם

|mako אוכל| פורסם08:46
רצועות טונה ברוטב אלג'יראי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.4342reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • דג נסיכת הנילוס
  • גמבה (או פלפל אדום), פרוסה לרצועות
  • פלפל חריף (ירוק או אדום, אפשר גם יותר מאחד אם רוצים חריף), פרוס
  • עגבניות פרוסות לעיגולים
  • כוסברה קצוצה
  • שום קצוץ
  • 1/2 1 כפות גדושות של פפריקה מתוקה
  • 1/4 כף כורכום
  • כוס שמן קנולה
  • מלח
  • לימון

אופן ההכנה:

1שוטפים את הדג וחותכים לחתיכות בגודל להגשה. משרים במים עם מלח ולימון למשך שעתיים, שוטפים וסוחטים.

2מסדרים בשכבות בסיר רחב את רצועות הגמבה, הפלפלים החריפים, פרוסות העגבניות, הכוסברה והשום. מסדרים את הדגים מעל הירקות, ומוסיפים עוד רצועות גמבה, כוסברה ושום.

3מערבבים את הפפריקה והכורכום בכוס, מוסיפים מלח לפי הטעם ושמן קנולה. מערבבים היטב ומפזרים על הדג.

4מוסיפים מים רותחים שיעברו מעט את גובה הדג, מכסים ומרתיחים. לאחר הרתיחה פותחים את המכסה, מנמיכים את האש ומדי פעם מזליפים רוטב על הדג עד שהמים מתאדים.

הדג של טהוניהיו, איך טעים|תמונת AVI: mako

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il