אוכל
אוכל

שקשוקה גלילית מעגבניות איטלקיות

אנחנו מכירים שקשוקה ירוקה עם תרד, וכמובן את השקשוקה הקלאסית עם העגבניות - אבל בעצם, למה לא גם וגם? שקשוקה מפוצצת כל טוב, עם תרד, עגבניות וגם גבינת עזים, שמוכנה תוך חצי שעה גג. לחם טוב בצד - חובה

|שסטוביץ', מאסטר שף| פורסם07:13
Rating:4.773reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • שמן זית
  • 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • פלפל חריף ירוק
  • 2 כוסות תרד טורקי או ניוזילנדי, חתוך
  • 3 כפות סרירצ'ה
  • קופסת עגבניות איטלקיות מקולפות (400 גרם)
  • מלח
  • 3 ביצים
  • חצי גליל גבינת עזים, פרוס
  • 4 כפות זיתי קלמטה מגולענים

אופן ההכנה:

1מחממים שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים בצל ירוק, שום, פלפל חריף ותרד, ומערבבים.

2מוסיפים רוטב סרירצ'ה, עגבניות איטלקיות ומלח. מערבבים שוב.

3מוסיפים ביצים, פרוסות גבינת עזים וזיתי קלמטה מגולענים, מכסים ל-5 דקות ומגישים לצד לחם, מומלץ כפרי.

>> בפעם שעברה הכנו מפרום

תגיות:שקשוקה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il