
קציצות עוף עם גרגירי חומוסאת השבת הקרובה סמדי בומבה ממליצה לכם לעבור עם סיר יפה של קציצות עוף, שמתבשלות עם גרגירי חומוס, תבלינים ומעט לימון כבוש. אנחנו מצטרפים להמלצה, ורצים להכין אורז![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1משרים את גרגירי החומוס בהרבה מים ללילה שלם, מסננים ושוטפים היטב. 2מערבבים את העוף הטחון עם הכוסברה והפטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל לבן וכורכום ומניחים ל-10 דקות לאיחוד טעמים. 3מטגנים בסיר את הכורכום, הפלפל השחור ואבקת המרק. מוסיפים כוס מים ואת גרגירי החומוס, השום, הסלרי והלימון הכבוש. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים חצי שעה. 4מוסיפים עוד כוס מים ומביאים שוב לרתיחה. 5יוצרים קציצות וזורקים בזהירות לתוך הרוטב המבעבע. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות. אם חסרים מים – מוסיפים מעט מים רותחים. 6מגישים עם אורז לבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |