אוכל
אוכל
אורז בסמטי עם כבד ובטטה

תבשיל עדשים וירקות מהיר

סוף השבוע החמים הוא הזדמנות מושלמת להכין את התבשיל הזה של עדשים וירקות שורש. הוא מוכן תוך פחות משעה, לא כבד מדי, אבל לא קליל מדי והכי טוב זה לאכול אותו בטמפרטורת החדר

|mako אוכל| פורסם11:01
תבשיל עדשים וירקות מהיר (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:426reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כוס עדשים ירוקות (יבשות)
  • גזר, חתוך לקוביות
  • בצל קצוץ
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • שורש סלרי קטן, חתוך לקוביות
  • עלים מ-3 ענפי תימין
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס יין לבן
  • מים
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1יוצקים לסיר עמוק את השמן, ומטגנים את כל ירקות השורש. מוסיפים את העדשים והיין הלבד ומכסים במים. מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים כ-25 דקות על אש נמוכה, מכוסה.

2מגישים את התבשיל בטמפרטורת החדר עם טחינה או יוגורט עזים.

>> בשבוע שעבר הכנו מקלובה מטורפת של נוף
>> איך הכריכים החדשים של מאיר אדוני וסונול?
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il