
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גדולה את העוף הטחון וכל העלים הקצוצים, תערובת הפילדלפיה, השום, המלח, הפלפל ושמן הזית. לשים ידנית עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. 2חותכים את השומר בבסיסו, ומפרידים בזהירות את העלים. חוזרים על הפעולה עד שמתקבלים 12 עלי שומר מופרדים. 3יוצרים מתערובת העוף 12 קציצות עגולות ושוות בגודלן, ומכניסים כל קציצה לעלה שומר. 4מרפדים תחתית של תבנית אפייה עם דפנות גבוהות בטבעות הכרישה. ממליחים, מפלפלים ושופכים מעט שמן זית. מסדרים מלמעלה את האורז ויוצקים פנימה חצי כוס מים. 5מסדרים את עלי השומר הממולאים בצפיפות, ואופים ב-200 מעלות למשך כחצי שעה. אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |