
קציצות בשר עם חומוסזה בדיוק הזמן להעמיד סיר קציצות בקר המתבשלות לאטן בתוך תבשיל גרגרי חומוס עשיר ומלא טעמים. מתכון מנצח של השף אבי ביטון לשבת![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1משרים את גרגירי החומוס בהרבה מים למשך הלילה. 2מערבבים את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים כדורים קטנים ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה. 3הרוטב: מחממים את השמן ומטגנים את השום. מוסיפים את העגבניות והגמבות ומטגנים כמה דקות נוספות. מוסיפים את החומוס, הכוסברה והתבלינים ומכסים במים. 4מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. 5מוסיפים את הקציצות לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד שעה נוספת, עד שהחומוס מתרכך והרוטב מצטמצם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |