
המצרכים (4 מנות):לעוף:
לאורז:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכינים את העוף: שמים בקערה את תערובת הפילדלפיה, הדבש, שמן הזית, המלח, הפלפל, השום ומיץ הלימון, ומערבבים היטב. 3מניחים את העוף השלם בקערה ומעסים אותו היטב. 4מעבירים את העוף והמרינדה לסיר כבד, מכסים ומכניסים לתנור לשעתיים. 5מכינים את האורז: מטגנים את האורז במעט שמן זית. מוסיפים כפית מלח ומים ביחס של פעם וחצי מכמות האורז. 6מבשלים עד לרתיחה, ומנמיכים את הלהבה כאשר הסיר עדיין מכוסה. 7מבשלים כ-17 דקות, מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד כ-15 דקות נוספות. 8מסירים את המכסה ומעבירים את האורז החם לקערה גדולה. מוסיפים את העלים, המלח ושמן הזית, ומערבבים היטב. 9מעבירים את האורז לצלחת הגשה גדולה, מניחים לצדו את העוף, ומגישים. אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |