
המצרכים (4 מנות):לקבב:
לירקות:
לטחינה:
אופן ההכנה:1מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה. 2מערבבים את כל מרכיבי הקבב ויוצרים קציצות. מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה וצורבים את הקבבים משני הצדדים. 3מחממים תנור ל-200 מעלות. 4מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ואת הבצל והעגבניות חותכים לרבעים. 5מסדרים את הירקות בתבנית, ממליחים ושופכים מעט שמן זית. צולים בתנור החם 25 דקות. מוציאים, ומגבירים את חום התנור ל-220 מעלות. 6הטחינה: קולים את הצנוברים על מחבת יבשה (זהירות שלא יישרפו) וקוצצים גס. 7מערבבים את כל מרכיבי הטחינה לטחינה חלקה. 8מסדרים את הקבבים על תבנית עגולה ומסביבם את הירקות הצלויים. מכסים בטחינה וצולים 10 דקות נוספות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |