
המצרכים (6 מנות):
לאורז:
אופן ההכנה:1מחממים בסיר גדול את השמן, מכניסים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים. 2מוסיפים את הבצל, השום, הגזר, הכורכום, הכמון ומעט מלח ומטגנים הכל יחד כמה דקות. מערבבים ומוסיפים מים עד לגובה של ס"מ מעל הבשר. 3מוסיפים לאט לאט את עשבי התיבול והלימון הכבוש, ומערבבים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד 4 שעות על אש נמוכה מאוד. 4מכינים את האורז: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את האורז ומטגנים עד שהוא חמים. מוסיפים את המים והמלח, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים 20 דקות. 5מגישים את האורז והבשר ביחד. >> בשבוע שעבר למדנו מנוף להכין פיתות זעתר! (אה כן, וגם קצת בשר ליד) ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |