
תבשיל פרגיות עם קינואה ואטריותארוחה מהירה ובריאה בסיר אחד - והפעם שילוב מנצח של קינואה, אטריות ועוף. עם התיבול הנכון - קארי, כורכום ופפריקה - תקבלו מנה מנחמת ומשביעה, שאחריה לא תרצו יותר כלום![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את השום והפרגיות ומטגנים 5 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומטגנים עוד 3-4 דקות. 2מוסיפים את הקינואה, הקארי, הכורכום והפפריקה ומערבבים. 3מוסיפים את מרק העוף (או המים), המלח והפלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהקינואה מוכנה. 4משאירים לצינון כ-10 דקות, מוסיפים כוסברה ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |