אוכל
אוכל

תבשיל פרגיות עם קינואה ואטריות

ארוחה מהירה ובריאה בסיר אחד - והפעם שילוב מנצח של קינואה, אטריות ועוף. עם התיבול הנכון - קארי, כורכום ופפריקה - תקבלו מנה מנחמת ומשביעה, שאחריה לא תרצו יותר כלום

|mako אוכל| פורסם07:00
תבשיל קינואה, אטריות ופרגיות  (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.5136reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל, קצוץ
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 4 פרגיות (ירכי עוף ללא עצמות), חתוכות לקוביות
  • 1 כוס אטריות בינוניות
  • כוס וחצי קינואה
  • 1 כפית קארי
  • 1 כפית כורכום
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כוסות מרק עוף או מים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • חצי צרור כוסברה, קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את השום והפרגיות ומטגנים 5 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומטגנים עוד 3-4 דקות.

2מוסיפים את הקינואה, הקארי, הכורכום והפפריקה ומערבבים.

מתכונים ללביבות

מתכונים לסופגניות

כל המתכונים לחנוכה

3מוסיפים את מרק העוף (או המים), המלח והפלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהקינואה מוכנה.

4משאירים לצינון כ-10 דקות, מוסיפים כוסברה ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il